Parking Centrum Oosterdok zet met europarkeren de parkeerwereld opnieuw op z’n kop.

Sinds april jl. kunnen bezoekers aan de Amsterdamse binnenstad na 21.00 uur parkeren tegen een ongekend lage prijs: 1 euro per uur. Met ‘europarkeren’ maakt Parking Centrum Oosterdok uitgaan nog aantrekkelijker. Parking Centrum Oosterdok richt zich met europarkeren speciaal op mensen die uitgaan in het centrum van Amsterdam. Vanaf april betalen bezoekers die na 21 uur ’s avonds binnenrijden en voor 6 uur ’s ochtends vertrekken slechts € 1,00 per uur. Fijn voor mensen met plannen om van Amsterdam te genieten tot in de vroege uurtjes.
Nu nog goedkoper en zonder gedoe je auto in het centrum kwijt.
Amsterdam staat bekend als de duurste parkeerstad van ons land. Parking Centrum Oosterdok is al enkele jaren de goedkoopste parking voor langparkeerders die zonder gedoe hun auto midden in het centrum willen parkeren.

Parking Centrum Oosterdok is de grootste parking in de binnenstad van Amsterdam. Naast het europarkeren wordt er ook een voordelig langparkeertarief gehanteerd van slechts € 13,00. Parking Centrum bevindt zich op het Oosterdokseiland, direct naast Amsterdam Centraal Station.

Bron: Auto.Blog.nl

Comments are closed.